Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sváb kovászos uborka recept:
Végy 1 nagy uborkás üveget!
Alulra pakolj bele 1 csokor kaprot. Erre 1 sor karikára vágott nyers
burgonyát. /Nem tévedés, nem kenyeret! Én öreg krumplit spájzolok be
erre a célra. A lé sose penészesedik meg, áttetszően tiszta marad és
behűtve a legfinomabb nyári üdítő ital./ Erre pakolom a megmosott, fel
hasított uborkát, amelyet aznap reggel /!/ szedek le, mert csak akkor
lesz ropogós.
Tetejére szintén karikára vágott nyers ,öreg krumplit rakosgatok
.Legfelülre jön még 1 csokor keményszárú kapor,amely alkalmas arra is,
hogy leszorítsa az egész rakományt.
Végül leöntöm langyos, sós vízzel /ahány liter víz, annyi evőkanál só/,
kistányérral letakarom, 3 nap múlva csudát tálalhat a családjának. Én
egy esztergomi, Ferences atyától tudom a receptet. Ha egyszer
kipróbálják, nem bánják meg.
Simon Lajosné ANIKÓ üzenete:
Ezt a receptet én is ismerem és így csinálom, csak nem karikázom fel a
burgonyát csak ketté vágom és még teszek hozzá a babérbokromról 2-3
levelet és a tetejét, ha nincs kemény szárú kapor, 1 neylon zacskóba
vizet öntök és beteszem az üvegbe, ami teljesen lefedi és lenyomja az uborkákat. Valóban sokáig eláll és
finom.
A HÖLGYEK FIGYELMÉBE:
A kapor szárát nehogy KIDOBJÁTOK!!! A kapor az egyik nagyon fontos több gyógyszer alapanyaga.A kapor szárának rágógumiként történő rágcsálása izgatóan,pozitívan hat az idegekre.Növeli a SZERELMI VÁGYAT !!Én már két napja "rágózom" és a szoszédasszonyomat sokkal szebbnek látom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!