Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
ÍNYENC BURGONYASALÁTA
A burgonyát héjában sós vízben megfőzzük,
hűtjük, meghámozzuk, és kb. ujjnyi vastagra, a többi alapanyagot
vékonyan egy salátástálba felkarikázzuk.
A saláta levéhez valókat jól kikeverjük, a zöldségekre öntjük,
meghintjük bazsalikomlevelekkel, finoman átkeverjük, tálalásig lefedve a
hűtőben érleljük.
A fogyasztás előtt 1-2 órával célszerű elkészíteni, hogy legyen ideje az ízeknek összeérni, és szükség szerint utána ízesíteni.
Különféle natúr vagy rántott húsok könnyű körete lehet minden évszakban.
GOMBÁS FASÍRT
| A(z) "Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet: | |
|
Neved: E-mail címed: Címzett e-mail címe: |
Üzenet (opcionális):
|
Mai fasírt: nem csak azoknak, akik fasírtimádók. Ötletes, egyszerű, gyors, finom - talán ennyi jelző elég is. Vagy nem?
A sertéshúst késsel durvára összevágjuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, utána sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbonát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük.
Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük.
A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot és a brandyt, és ezzel a szósszal tálaljuk. Gyorsan elkészíthető kiegészítője lesz ennek az ételnek!
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!