Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a MILITARY KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
MILITARY KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
ÍNYENC BURGONYASALÁTA
A burgonyát héjában sós vízben megfőzzük,
hűtjük, meghámozzuk, és kb. ujjnyi vastagra, a többi alapanyagot
vékonyan egy salátástálba felkarikázzuk.
A saláta levéhez valókat jól kikeverjük, a zöldségekre öntjük,
meghintjük bazsalikomlevelekkel, finoman átkeverjük, tálalásig lefedve a
hűtőben érleljük.
A fogyasztás előtt 1-2 órával célszerű elkészíteni, hogy legyen ideje az ízeknek összeérni, és szükség szerint utána ízesíteni.
Különféle natúr vagy rántott húsok könnyű körete lehet minden évszakban.
GOMBÁS FASÍRT
A(z) "Gombás vagdalt sült burgonyával, koktélszósszal" című recept megosztásához használhatod a saját leveleződet, vagy ezt a felületet: | |
Neved: E-mail címed: Címzett e-mail címe: |
Üzenet (opcionális):
|
Mai fasírt: nem csak azoknak, akik fasírtimádók. Ötletes, egyszerű, gyors, finom - talán ennyi jelző elég is. Vagy nem?
A sertéshúst késsel durvára összevágjuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott póréhagymát, zöldpaprikát, gombát, utána sóval, borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a szódabikarbonát, és a hűtőszekrényben kb. egy órát pihentetjük.
Lepény alakúra formázzuk, a karikára vágott főtt burgonyával, hagymakarikával szép lassan megsütjük.
A majonézhez hozzákeverjük a ketchupot és a brandyt, és ezzel a szósszal tálaljuk. Gyorsan elkészíthető kiegészítője lesz ennek az ételnek!
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!